Články

Je to největší orgán našeho těla. Proto pro dobrý stav našeho organismu, pro jeho celkový zdravotní stav, je velice důležitý také stav naší kůže.

Možná rádi vaříte, experimentujete, nebo prostě jen miluje saláty, smoothie, pečené i nepečené dobroty nebo raw kuchyni. Co takhle obohatit nejen chuť, ale dodat vašim jídlům přidanou hodnotu.

Jestli jste na tom podobně jako já, jsou pro vás zvířata nedílnou součástí života. Jsou to společníci, jsou to členové rodiny. Jsou to ti, na kterých nám záleží a pro které chceme tak kvalitní život jak jen to lze.

Vousy, knírky, bradky v současné době celkem letí. Už neplatí, že elegán je hladce oholen. Ale stále platí, že muž by měl o svůj vzhled alespoň trochu pečovat. A to včetně fousů.

Jsou ti co na ní nedají dopustit a ti co si ji prostě nedopřejí. Já patřím rozhodně k těm prvním. I když je to jen čas od času, vždy je to okamžik který si dokážu užít.

Znáte takové ty obrázky z magnetické rezonance, kde můžete vidět, které centrum mozku je zrovna aktivní? A co když vám řeknu, že vám ukážu trik, jak "zapnout mozek" tak jak potřebujete. Třeba, aby matika přestala být strašák vašich dětí.